Home  /  Compagnie Française des Poivres et des Epices

Compagnie Française des Poivres et des Epices

Een eigentijdse apotheek vol wereldse kruiden en specerijen
0
Compagnie Française des Poivres et des Epices; het is een hele mond vol, maar vrij vertaald betekent het "de Franse compagnie van kruiden en specerijen". Deze schitterende kruidenwinkel ligt verstopt in het bruisende hart van het 6e arrondissement.

➞ Bestel de Paris Pass (voor véél korting op 60+ attracties)

Een sfeervolle kruidenzaak in hartje Parijs

Deze kruidenzaak lijkt eerder op een oude apotheek dan op een winkel vol peper, zout en ander exotische strooisels. Chef koks die enkel willen koken met de beste specerijen, zouten en kruiden mogen dit juweeltje in Saint Germain zeker niet overslaan. Maar ook de amateurkoks met twee linkerhanden zullen hun ogen hier uitkijken. De sfeervolle locatie op Place de Furstenberg, de ouderwetse gevel met sierletters en de honderden witte tinnen blikjes zijn een lust voor het oog. Je waant je hier bijna in andere tijden.

Het is een piepklein winkeltje maar net als in een oude apotheek staan ​​de schappen hier vol met witte potten en glazen stolpen. Op de schappen staan meer dan 200 blikken met daarin kilo's kruiden en specerijen. Wanneer je binnenkomt wordt je overladen met een explosie van geuren. De kruiden en specerijen komen uit onder andere Guatamala, Madagaskar, India en Peru. Natuurlijk is er bij deze kruidenier ook genoeg te koop van Franse bodem.

100% natuurlijk en milieuvriendelijk

De bedenkers van Compagnie Française des Poivres et des Epices reizen de hele wereld over op zoek naar het beste van het beste; kruiden die 100% natuurlijk zijn, zonder chemische toevoegingen en ethisch geproduceerd op plantages die niet schadelijk zijn voor het milieu. Verantwoorde kwaliteitsproducten met een mooi verhaal, waar je iets meer voor betaald dan in de supermarkt.

Ze verkopen ook kruidenmixen waar je makkelijk en snel lekkere gerechten mee kunt bereiden. De producten zijn fantastisch voor in je eigen keuken (ook ter decoratie) maar ze vormen tevens een mooi geschenk voor kookliefhebbers. Bekijk hier de openingstijden.

     

POST A COMMENT

Hier geweest? Deel je ervaringen!

Compagnie Française des Poivres et des Epices

7 Rue de Furstemberg, 75006 Paris, Frankrijk

Social Media:

Contact the property