Home  /  Bonton Filles Du Calvaire

Bonton Filles Du Calvaire

Hotspot voor hippe kinderkleding en speelgoed
0
Bonton Filles Du Calvaire is misschien wel de leukste winkel voor iedereen die op zoek is naar hippe kinderkleding, speelgoed en cadeaus voor de allerkleinsten. Je vindt deze hotspot in Le Marais, in het 3e arrondissement.

➞ Bestel de Paris Pass (voor véél korting op 60+ attracties)

Speelgoed en kinderkleding bij Bonton Parijs

Bonton is bijna niet te missen als je over Boulevard des Filles-du-Calvaire loopt. Het pand met duidelijke zwarte witte letters op de gevel ligt op de hoek van Rue Froissart. In de etalage hangen kleurrijke outfitjes voor kinderen. Van binnen lijkt het een gestileerde concept store met leuke speeltjes waar kinderen blij van zullen worden. Verspreid over maar liefst 3 verdiepingen vinden ze hier bijvoorbeeld een hippe photo booth en een revolutionaire nagellakautomaat. Soms vindt er zelfs een verjaardagspartijtje plaats.

Terwijl de kinderen hun ogen uitkijken, kun jij rustig op zoek gaan naar hippe schoentjes, trendy kinderkleding en modern speelgoed. Geen schreeuwende dozen vol lego; maar fraai vormgegeven puzzels, knuffels, hobbelpaardjes, tekenblokken en notitieboekjes. Je vindt er ook mooie items voor aanstaande moeders (zoals comfortabele zwangerschapskleding) en woonaccessoires en meubels voor in de babykamer of kinderkamer.

Vloerkleden, rotan kinderstoeltjes, kussentjes met vrolijke prints én bedlampjes. Vrijwel alles voor kinderen en (aanstaande) ouders is er te vinden. Mocht je zelf dus (nog) geen kinderen hebben dan is het ook leuk om hier even te snoepen voor mooie en unieke cadeaus.

 

     

POST A COMMENT

Hier geweest? Deel je ervaringen!

Contact the property