Home  /  Bonton Filles Du Calvaire

Bonton Filles Du Calvaire

Hotspot voor hippe kinderkleding en speelgoed
1
Bonton Filles Du Calvaire is misschien wel de leukste winkel voor iedereen die op zoek is naar hippe kinderkleding, speelgoed en cadeaus voor de allerkleinsten. Ze hebben er de leukste spulletjes voor baby's, peuters en kleuters. Je vindt deze kinderwinkel in Le Marais, in het 3e arrondissement.

Bestel een Parijs City Card (voor véél korting op attracties)

De leukste kinderwinkel in Parijs (volgens kinderen)

Bonton is bijna niet te missen als je over Boulevard des Filles-du-Calvaire loopt. Het pand met duidelijke zwarte witte letters op de gevel ligt op de hoek van Rue Froissart. In de etalage hangen kleurrijke outfitjes voor kinderen. Binnen vind je een gestileerde concept store met speeltjes waar kinderen blij van zullen worden. Verspreid over maar liefst 3 verdiepingen vinden ze hier bijvoorbeeld een hippe photo booth en een revolutionaire nagellakautomaat voor kleine fashionistas. In de zaak worden ook geregeld verjaardagspartijtjes georganiseerd.

Terwijl de kinderen hun ogen uitkijken, kun jij rustig op zoek gaan naar trendy schoentjes, kinderkleding en modern speelgoed. Geen schreeuwende dozen vol lego; maar fraai vormgegeven puzzels, knuffels, hobbelpaardjes, tekenblokken en notitieboekjes. Veel educatief speelgoed dat past bij de Montessori methode. Je vindt er ook mooie items voor aanstaande moeders, zoals comfortabele zwangerschapskleding en hulpmiddelen voor na de bevalling.

Prachtige spulletjes voor de babykamer

Ook leuk zijn de woonaccessoires en meubels voor in de babykamer of kinderkamer. Vloerkleden, rotan kinderstoeltjes, kussentjes met vrolijke prints én bedlampjes. Vrijwel alles voor kinderen en (aanstaande) ouders is er te vinden. Mocht je zelf (nog) geen kinderen hebben dan is het ook leuk om hier even te snoepen voor mooie en unieke cadeaus.

     

POST A COMMENT

Hier geweest? Deel je ervaringen!

Social Media:

Contact the property