Home  /  Peppe Pizzeria

Peppe Pizzeria

0
Wie zich in Parijs even in Napels wil wanen moet zeker een pizzapuntje scoren bij Peppe Pizzeria. Hier maken ze namelijk de beste Napolitaanse pizza's van Parijs. Je vindt Peppe Pizzeria in het 20e arrondissement van Parijs.

➞ Bestel de Paris Pass (voor véél korting op 60+ attracties)

De beste Napolitaanse pizza's van Parijs

Peppe Cutraro is de voormalig chef-kok van de bekende Big Mamma keten in Parijs. In de verschillende Big Mamma restaurants kun je terecht voor een breed scale aan fantastische Italiaanse gerechten. Nergens serveren ze betere pasta's in Parijs. Voor de beste Napolitaanse pizza's moet je tegenwoordig echter bij Peppe Pizzeria zijn. Peppe Cutraro heeft namelijk zijn eigen restaurant in Parijs geopend, waar hij zich volledig heeft gestort op het maken van de beste pizza's. En met succes!

Veel kenners claimen dat je de beste Napolitaanse pizza's gewoon in Parijs eet. En dat is nogal een statement, zeker voor de trotse Italianen. Gelukkig is Peppe Cutraro zelf een échte Italiaan die met veel charme en passie in de keuken staat. Met zijn 100% zelfgemaakte gerechten neemt die je rechtstreeks mee naar het hart van Napels. En dat in hartje Parijs.

 

     

POST A COMMENT

Hier geweest? Deel je ervaringen!

Contact the property