Home  /  L’Entredgeu €€

L’Entredgeu €€

Geliefd restaurant bij de Parijzenaren
0
L'Entredgeu is een charmant klein restaurant met een Franse menukaart. Hier kun je voor een vaste prijs genieten van een klassiek 3-gangenmenu. Je vindt dit restaurant in het 17e arrondissement van Parijs.

Bestel een Parijs City Card (voor véél korting op bekende attracties)

L'Entredgeu is een hidden gem in Parijs

Nog niet veel toeristen hebben hun weg naar L'Entredgeu gevonden maar bij de locals is het een zeer geliefde plek. Zo populair, dat je vaak op de wachtlijst gezet wordt. Op tijd een tafeltje reserveren is dus het advies! Het gaat om traditionele Franse gerechten geserveerd in een gezellige ambiance waar authentieke smaken en liefde voor tradities essentiële waarden zijn. De menukaart verandert naargelang het seizoen en op basis van de verse producten die op de markt verkrijgbaar zijn.

Voor een vast bedrag van €60,- kun je zelfs een 3-gangenmenu samenstellen. De hoofdgerechten bestaan vaak uit mooie simpele vis- en vleesgerechten. Alles op verfijnde wijze en in Franse stijl gepresenteerd. Zorg dat je nog wat ruimte over laat voor het dessert, want de soufflé van het huis is een klassieker.

     

POST A COMMENT

Hier geweest? Deel je ervaringen!

Social Media:

Contact the property