Home  /  Rougier & Plé (Filles du Calvaire)

Rougier & Plé (Filles du Calvaire)

4 verdiepingen vol hobbyspullen
0
Rougier & Plé is een snoepwinkel voor creatievelingen. Of je nu van tekenen, schilderen, breien, kleien of kaarsen maken houdt; hier vind je het allemaal! Deze gigantische hobbywinkel vind je in Le Marais, in het 3e arrondissement.

➞ Bestel de Paris Pass (voor véél korting op 60+ attracties)

Rougier & Plé: De leukste hobbywinkel in Parijs

Ben je graag artistiek bezig in je vrije tijd of heb je een creatief beroep? Dan moet je zeker even een bezoekje brengen aan Rougier & Plé. In Nederland kan het soms moeilijk zijn om tekenspullen, schilderspullen of andere hobbyspullen te vinden. Als je op zoek bent naar specifieke stiften, kwasten, potloden of ander hobbymateriaal van professionele kwaliteit, ben je al snel aangewezen op online bestellen. Daarom is het des te leuker om binnen te lopen bij Rougier & Plé en hobbymaterialen in Parijs in te slaan.

Verspreid over maar liefst 4 grote verdiepingen vind je hier alles wat je je als creatieve geest maar kan wensen. Voor beginners en gevorderde kunstenaars. Bovendien is er ook voor kinderen een aparte afdeling met knutselspullen en hebben ze rond de feestdagen een aparte afdeling met hobbymateriaal voor kerst. Voor originele cadeaus ben je er ook aan het juiste adres!

Voor al je knutselspullen en hobbymaterialen

Schappen vol notitieboekjes, schetsboeken, bolletjes wol, scrapbook materiaal, markers, aquarel palletjes, gouacheverf en portfolio mappen. Je kunt het zo gek niet bedenken of het ligt er. Je vindt er zelfs materiaal om je eigen (biologische) cosmetica, geurkaarsen en geurstokjes te maken. Inclusief een grote selectie aan lege flacons, potjes en verpakkingsmateriaal.

Bij Rougier & Plé vind je veel mooie producten van kwaliteitsmerken als; Copic, Winsor & Newton, Leuchtturm, Moleskin, Faber-Castell, Van Gogh, Staedtler, Sennelier en Pébéo. Maar ook veel betaalbare producten van het eigen Rougier & Plé huismerk. Ongeacht je budget, na een middagje shoppen loop je hier gegarandeerd weer geïnspireerd de deur uit. Wellicht ook met een nieuwe hobby.

 

     

POST A COMMENT

Hier geweest? Deel je ervaringen!

Rougier & Plé (Filles du Calvaire)

15 Bd des Filles du Calvaire, 75003 Paris, Frankrijk

Contact the property