Home  /  Printemps Haussmann

Printemps Haussmann

Modern warenhuis met een gratis toegankelijk dakterras
1
Printemps is een Franse warenhuisketen met inmiddels meerdere vestigingen in Parijs. De flagship store Printemps Haussmann vind je in het shopping hart van de stad op Boulevard Haussmann, in het 9e arrondissement.

➞ Bestel de Paris Pass (voor véél korting op 60+ attracties)

Winkelen bij Printemps Haussmann

Verspreid over een paar gebouwen die met elkaar in verbinding staan, vind je in warenhuis Printemps Haussman voor ieder wat wils. Naast de bekende luxe topmerken van internationale ontwerpers, zijn er ook exclusieve collecties van lokale designers te vinden. Luxe parfums, limited edition tassen, bruidsjurken, exclusieve sieraden, levensmiddelen, cosmetica, woonaccessoires en haute couture. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is er te vinden. Er wordt hier dagelijks dan ook flink met geld gestrooid.

Toeristen van over de hele wereld weten dit moderne warenhuis inmiddels te vinden. Niet alleen vanwege de prachtige etalages (zeker met kerst!) maar ook vanwege de goede service. Wie zijn creditcard trekt kan als extraatje genieten van een personal shopper of een privé lounge met pashokje. Ook als je niet zo diep in de buidel wilt tasten is het leuk om even te gaan window shoppen of een kopje koffie te drinken onder de gigantische glazen koepel met prachtige glas-in-lood ramen. Op de bovenste verdieping vind je tevens een toffe concept store met eigentijdse design items.

Bezoek het (gratis) uitkijkpunt op het dak

Het dakterras van Galeries Lafayette weten een hoop toeristen inmiddels te vinden. Vanaf daar heb je namelijk prachtig uitzicht op de Opera én de Eiffeltoren. Wat veel mensen echter niet weten, is dat het verderop gelegen Printemps Haussmann warenhuis een bijna identiek uitzicht biedt. Ook hier vind je een dakterras met een (gratis) observatieplatform, met als grote voordeel dat het hier vaak een stuk rustiger is dan bij Galeries Lafayette. Dikke aanrader dus! Bovendien is de glazen koepel van Printemps Haussmann minstens zo mooi als die van Galeries Lafayette. Deze warenhuizen liggen vlakbij elkaar dus je kunt bij beide even naar binnen wippen en een kijkje nemen.

     

POST A COMMENT

Hier geweest? Deel je ervaringen!

Social Media:

Contact the property